Meroszalag2.jpg

Daca aveti nevoie de o mobila proiectata si fabricata exact la nevoile dvs. personale, atunci ati gasit partenerul ideal pentru realizarea ideilor, dorintelor speciale.

Cu peste mai mult de 700 de modele standard comecializate pe acest site, avem posibilitatea de a va oferi solutii complexe pentru mobila la dimesiune speciala, sa cu modificari multiple.

  1. Dimensiuni Speciale 

Va place un model de pe rustiqbutique.ro, dar aveti nevoie de mobila intr-o alta marime ?

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne dati codul produsului, dimensiunea pe care doriti sa modificati, si categoria de finisaj dorit de dvs.( de exemplu : As dori oferta pentru modelul PS109 dar cu o latime de 150 cm in finisaj vopsit…) . Operatorii nostri va vor ajuta cu cea mai mare placere cu o oferta foarte competitiva in doar cateva zile.

  1. Modificari structurale

Doriti sa comandati o mobila de pe rustiqbutique.ro, dar nu va place structura ?

Trebuie doar sa ne trimiteti codul produsului, modificarea dorita, de exemplu( Imi place modelul PS160, dar as dori cu usi cu sticla(vitrina) ; sau doriti sa aplicam un stil de pe un model, pe un alt tip de mobila(de exemplu doriti o oferta pentru sifonierul PS 127, dar sa fie cu usi ca si PS618). Aici va rugam sa descrieti foarte clar dorintele dvs, , iar daca doriti mai multe modificari, va rugam sa ne trimiteti a schita simpla, desenat de dvs., si noi o sa va contactam pentru mai multe detalii.

  1. Proiecte speciale 

Datorita experientei de peste 20 de ani in fabricarea mobilei din lemn masiv, producatorul Szel-Mob, va ofera posibilitatea chiar de a va mobila toata casa, respectand dorintele dvs. personale. Producem mii de produse speciale anual, fie o bucatare completa, o biblioteca speciala, mobilarea unei intregi pereti, noi putem fi partenerul dvs. competent in ceea ce priveste mobila la comanda speciala.

  1. Proiectare 3D 

Pentru a evita orice neintelegere sau confuzie, putem sa va oferim serviciul special de Proiectare in 3D. contra unei sume reprezentative de 200 de Ron/Camera putem sa transformam ideile si viziunile dvs. in realitate. Aceasta suma de proietare este ulterior discountat in totalitate din pretul mobilei, daca cumparati de la noi. Pentru a vedea cateva exemple de proiecte 3D click aici.

Trimiteti cu incredere intrebarile, ideile sau schitele dvs. , iar noi o sa verificam posibilitatea de productie sa va raspundem cu preturi si solutii.