• 1. Finisaje Standard

  Acest tip de finisaj poate fi aplicat direct Online pe site pentru toate produsele afisate.
  • Detalii

   Finisaj BRUT

   In aceasta varianta, mobila este doar slefuita, nefinisata se potriveste celor care doresc sa aplice ulterior un finisaj in regim propriu. In productie sunt alese doar partile cele mai calitative, sanatoase si frumoase din lemnul utilizat, astfel puteti chiar si Dumneavoastra sa aplicati in regim propriu un finisaj. Cu siguranta, suprafetele vor fi de calitate superioara, nu vor aparea impuritati sau diferente de culoare.

  • Detalii

   Ceruit

   Este finisajul cel mai calduros, obtinut prin bait si ceara de calitate premium adusa din Europa de West. Finisajul ceruit reda aparenta naurala a lemnului si pe langa faptul ca este compatibil cu nuantele de maro inchis care erau la moda mai demult va readuce amintirile timpurilor de altadata pe mobilierele astfel finisate.

  • Detalii

   Vopsit

   Este finisajul cel mai popular pe Rusticbutique si nu intamplator, pentru ca prin tehnologia de ultima ora folosita, suprafetele sunt vopsite de doua ori astfel vor fi lucioase, netede si fine iar dedesubt foarte discret se vede totusi esenta lemnului. Utilizam exclusiv vopsea ecologica pe baza de apa. Vopselele sunt de inalta calitate, certificate si nu sunt toxice, ca urmare pot fi aplicate inclusiv pentru mobilierul destinat camerei copiilor. Paletarul nostru de culori cuprinde 36 de nuante, de la cele modeste, pastelate prin cele elegante pana la cele mai vibrante si energizante. Entuziasmul, caldura si emotia sunt doar cateva sentimente aduse in caminul Dvs prin mobilierele noastre vopsite. Noi am construit paletarul de culori in asa fel, incat sa putem veni in intampinarea oricaror nevoi de cultura a culorilor.

  • Detalii

   Vopsit Antichizat

   Oricare culoare din categoria “Vopsit” poate fi la randul ei antichizat. Aceasta procedura presupune vopsirea corpurilor de mobilier in culoarea dorita urmata de o procedura speciala executata exclusiv manual prin care canturile elementelor sunt usor ”atinse” si slefuite pana apare foarte subtil culoarea naturala a lemnului. Aceasta procedura Handmade este efectuata exclusiv de catre colegii nostrii specializati pe aceasta procedura, astfel nu exista doua mobiliere identice, fiecare fiind unicat din punct de vedere al finisarii. Finisajul antichizat confera mobilierului un efect Vintage, folosita, avand un aspect patinat, foarte placut.

  • Detalii

   Doua straturi de culori antichizat

   Acest finisaj este asemanator cu finisajul Vopsit Antichizat si totusi este o procedura mult mai complexa dar si aspectul final al mobilierului este pe masura. In acest caz sunt doua straturi de vopsele de diferite culori pe acceeasi suprafata. Se aleg doua culori diferite, exclusiv din categoria Vopsit, se vopseste cu prima culoare toata suprafata dupa care se aplica o ceara speciala pe canturi dupa care se aplica si cea de a doua culoare pe toata suprafata mobilierului. Pe canturi, unde s-a aplicat ceara speciala, cea de-a doua culoare nu se va prinde astfel vom otine doua culori diferite pe aceeasi suprafata, cu un aspect puternic antichizat. Culoarea dominanta si cea mai vizibila va fi deci cea de-a doua culoare aleasa, iar pe canturi o sa fie vizibil prima culoare aleasa. Prin aceasta procedura se pot crea chiar si contraste puternice cum ar fi negru cu alb. Daca se urmareste armonizarea culorilor din camera unde se va amplasa mobilierul dar totusi se doreste un mobilier de culoare diferita, se va alege pentru rimul strat culoarea camerei iar pentru al doilea strat culoarea dorita.

  • Detalii

   Dublu Color

   Pentru obtinerea unui contrast si mai puternic va recomandam finisajul Dublu Color. Acest finisaj va permite sa alegeti culori diferite pe acelasi produs, respectiv o culoare pentru interiorul mobilierului si o alta culoare pentru exterior. Culori diferite pot fi comandate si pentru blatul produsului respectiv pentru restul corpului de mobilier. In aceasta categorie de finisaj veti putea alege atat din culorile Vopsite, cat si si din celelalte categorii de Ceruit, Periat, chiar mai mult si in categoria Periat Adanc. Alegand acest tip de finisaj, garantam, ca veti putea crea cele mai interesante, indraznete si originale combinatii de culori, care vor fi intr-un final o adevarata podoaba a oricarui camin.

  • Detalii

   Periat

   Periajul este o procedura exclusiv manuala – un Handmade exclusiv prin care se perieaza usor suprafata lemnului, rezultand o suprafata fina si foarte placuta la atingere. In aceasta categorie de finisaj sunt disponibile 2 nuante vintage. Finisajul periat este de fapt o procedura complexa in cadrul careia se parcurg 7 pasi diferiti. Prin aplicarea acestui tip de finisaj, mobila este in acelasi timp protejata prin lacuire, dar si fibra lemnului este accentuat prin bait si adaugarea unei patine speciale.

  • Detalii

   Periat adanc

   Acest finisaj presupune aplicarea unei proceduri mecanice realizata printr-o technologie moderna mecanizata, suprafata lemnului este periat dur, partile moi dintre inelele anuale de crestere fiind astfel indepartate, dupa care lemnul va fi tratat cu bait, patina si la sfarsit lac sau ulei in functie de culoarea alesa. La finisajul «Periat adanc» senzatia de lemn masiv este si mai puternic accentuata, suprafata rezultata fiind una mai dura, mai aspra la atingere dar si mai resistenta la mici impacturi. Acest finisaj este probabil cel mai special, atat din punct de vedere al procedurii de productie, cat si cel al rezultatul final. Aspectul final al mobilierului este intr-adevar unica, fara egal.

  • Detalii

   Bait pozitiv lacuit

   Baiturile pozitive sunt des utilizate la esentele de rasinoase deoarece pun in evidenta structura naturala a lemnului. De fapt ele se mai numesc si baituri pozitiv-negative, deoarece se impregneaza in esenta moale (pozitiva) a lemnului colorand aceste parti iar pe straturile dure (negative) nu se prind. Este o procedura complexa care necesita o pregatire minutioasa. Pe suprafata astfel pregatita se aplica baitul pozitiv care dupa uscare se slefuieste usor, dupa care se aplica un grund iar ca si strat final reperele baituite sunt acoperite cu lac. Rezultatul final este o suprafata deosebita care accentueaza structura naturala a lemnului.

 • 2. Finisaje Speciale

  Aceste tipuri de finisaje nu se pot comanda Online direct de pe site, pentru acestea trebuie sa luati legatura direct cu producatorul Szel-Mob SRL: comenzi@rusticbutique.ro
  • Detalii

   Triplucolor

   Acest finisaj va permite sa alegeti chiar si trei culori diferite pe acelasi produs, respectiv o culoare pentru interiorul mobilierului, o alta culoare pentru corpul de mobilier si o a treia culoare pentru blatul produsului. In aceasta categorie de finisaj veti putea alege atat din culorile Vopsite, cat si si din celelalte categorii de Ceruit, Periat, chiar mai mult si in categoria Periat Adanc. Alegand acest tip de finisaj o multime de culori vii vor invada caminul Dvs si ii vor da o nota vesela!

  • Detalii

   Multicolor

   Acest finisaj va permite sa alegeti chiar si mai mult de 3 culori diferite pe acelasi mobilier. Este finisajul caractreristic comodelor multicolor, ale caror corp este finisat intr-o culoare, blatul in alta culoare iar sertarele toate de culori diferite. In aceasta categorie de finisaj veti putea alege atat din culorile Vopsite, cat si si din celelalte categorii de Ceruit, Periat, chiar mai mult si in categoria Periat Adanc. Alegand acest tip de finisaj o multime de culori vii vor invada caminul Dvs si ii vor da o nota vesela! Este un finisaj care intr-adevar transforma produsele in adevarate elemente vesele ale caminului Dumneavoastra.

  • Detalii

   Stejar

   Va punem la dispozitie 8 nuante elegante pentru lemnul masiv de stejar. Aceste culori se pot alege in mod standard doar pentru blaturile produselor care au blatul din lemn de stejar, codificate „TOP OAK”. Toate produsele pot fi fabricate integral din lemn de stejar in toate cele 8 nuante disponibile uleiate sau lacuite. In acest sens este nevoie de contactarea producatorului Szel-Mob SRL comenzi@rusticbutique.ro

 • 3. Cereri personalizate

  Pentru cereri personalizate contactati direct producatorul Szel-Mob, unde personalul specializat va acorda consultanta gratuita in alegerea unor posibilitati si mai complexe si personalizate , variantele de finisaj fiind aproape infinite.

Wax Finishing Samples - Available for both pine and oak

Machine brushed + lacquer or oil

Deep Brushed Samples - Available for both pine and oak

Oak Finishing Samples - Only for oak

Sprayed Finishing Samples - Available only for pine

Double Layered Finishing Samples

Lacquer&Stained Samples